neděle 13. listopadu 2011

Odjezd do Skopčácké domoviny.

image       image
 Jak už nadpis napovídá, nebude to žádná švanda. Středou počínaje, se vydávám na cestu poznání sama sebe, dobrodrůža v zakázaných vodách, jezení španělských okukrů, mytí německých valch a pobíhání s prachovkou a mini-sukýnkou po pokojích a nabízet "uklizení pokoje" . Ano a ne, ano, jedu do Německa na 2-měsíční hubnoucí kůru, plnou okurek, zbytků večerě pod stolama a jen jednoho volného dne v týdnu a Ne, nepredstavujte si Kuro-mrdku s bradavkama o velikosti melounu. Krom toho, nemám ještě ani zabaleno, ale vodky jdu nakoupit zítra. Kufr vypadá spíš jak pojízdná lednička a 10-hodinová cesta vlakem nejspíš nebude ta, jakou prožívají ti štastlivci mířící do Bradavic.
 Nebrečte.

  Až přijedu, tak budu prachátá, kwásná a hodím vám tu nějaký nezáživný reportík. No, abych přešla k tomu, kde jsem skončila. Jedu v 7 ráno a míříme ještě s 3 lidma ode mě ze třídy do Chebu. Tam nás bude čekat Herr Hans. Pokud nebude vypadat takhle, tak budu zklamaná a smutná. :( Každopádně, protože všichni umíme německy, jako bičem mrská, bude naše 4-hodinová jízda v jeho autě probíhat následovně:
image
  Doufám, že tam bude dost teplých chlapů v uniformách, ale to bych chtěla moct. A co teprv, jestli budu s tou prachovkou uklízet a vlezu nějakému gej páru do pokoje? Jo, pravděpodobnost je asi taková, že tam potkám Brada Pitta nahého, vycházet ze sprchy s omotaným ručníkem.
image
   To bude vše, mi drazí. Moc mi tu nezvlčte, Night, ty dopiš tu knihu a až se vratím, chci to mít hezky na mailu! A Taylor, ty si s vobludou připrav body, ať jsou ready! See ya, vobludy. :3
 http://media.tumblr.com/tumblr_llyvhh0lny1qzvo9e.gif

Žádné komentáře:

Okomentovat